Búsqueda avanzada

TIENE EN SU CESTA DE LA COMPRA

0 artículos

en total 0,00 €

UDHËRRËFYESI POETIK I SHQIËRISË
Título:
UDHËRRËFYESI POETIK I SHQIËRISË(Edición Digital)
Subtítulo:
Autor:
MANUEL MONTOBBIO
Editorial:
ICARIA
ISBN:
978-84-9888-477-7
Páginas:
124
Derechos sobre el eBook:
Copiar/pegar: Prohibido.
Imprimible: Permitido.
7,00 € Comprar
Ayuda ebook

Sinopsis

Guida poetike e Shqipërisë (Guía poética de Albania ) na ftontë kryejmë një rrugëtim në Shqipëri dhe nëpër Shqipërinëhistorike, kulturore dhe gjeografike. Ky rrugëtim në tëcilin autori, duke u nisur nga procesi dhe përvoja e gjallëpoetike, na afron me zemrën dhe shpirtin e Shqipërisë,dramës, miteve, universit të saj simbolik.Një udhëtim brenda dhe jashtë saj përmes pesë stacioneveapo etapave prej të cilave përbëhet Guida - Udhëzuesepoetike e Shqipërisë. Titujt e këtyre vendleximeve që tëbëjnë të ndalesh, janë mjaft domethënës dhe mbresëlënësnjëkohësisht: Tirana, Bunkerët, Burrneshat, Erërat eShqipërisë dhe Qiejt e Shqipërisë.

Otros libros del autor

BÚNKERES
Titulo del libro
BÚNKERES
MANUEL MONTOBBIO
Edición digital
MUNDO
Titulo del libro
MUNDO
MANUEL MONTOBBIO
Edición digital
TIEMPO DIPLOMÁTICO
Titulo del libro
TIEMPO DIPLOMÁTICO
MANUEL MONTOBBIO
Edición digital
GUIA POETICA DE ALBANIA
Titulo del libro
GUIA POETICA DE ALBANIA
MANUEL MONTOBBIO
Edición digital
LA METAMORFOSIS DE PULGARCITO
Titulo del libro
LA METAMORFOSIS DE PULGARCITO
MANUEL MONTOBBIO
Edición digital